Dametoej.dk: Find blandt 22127 Produkter | 50 Kategorier | 198 Brands | 149 Forhandlere

Hvilken striktrøje skal jeg købe? 4 gode råd til at finde den helt rigtige

Der er nogle ting, man altid kan bruge flere af i sin garderobe - en af disse ting er striktrøjer. Det er først og fremmest en beklædningsgenstand, som kan holde en varm i de kolde måneder, men derudover striktrøjer også rigtig flotte og moderne - og de findes i rigtig mange forskellige varianter.

Så hvordan finder man den helt rigtige striktrøje, som er perfekt på alle parametre? Det får du 4 gode råd til herunder.

Farve, model og mønster

Hvis man skal finde den rette striktrøje, så skal man også tage højde for, hvad man egentlig synes ser fedt ud. Du har måske en holdning til, hvilke farver der eksempelvis klæder dig bedst. Du prøver måske helst at holde dig fra farver, der enten er for lyse eller for mørke. Det kan også være, at der er noget, du foretrækker i forhold til, hvilken model det skal være - altså hvilken form striktrøjen skal være. Skal den eksempelvis have pufærmer? Skal den være lang eller kort?

Det er også værd at overveje. Det kan også være, at du synes det er for kedeligt, hvis den bare er helt ensfarvet, men at du derimod er på udkig efter en striktrøje, der har et særligt mønster. Alle disse er i hvert fald overvejelser, du kan gøre dig.

Strik fra kædebutikker eller unikke kreationer?

Det er også værd at overveje, hvor du vil købe din sweater henne, da det tit vil påvirke både kvaliteten udtrykket. Der er eksempelvis ret stor forskel på at købe en sweater fra en af de populære kædebutikker og på at købe en sweater, som er helt hjemmestrikket.

Der er fordele ved begge. Hvis du køber en dejlig strik fra en kædebutik, vil den typisk være billigere, og nogle gange vil der også være mere forskellige at vælge imellem. Den fordel der er ved at købe en hjemmestrikket sweater er, at den er helt unik, og at den måske også er i en lidt anderledes kvalitet. Så du må altså ud og kigge lidt på de forskellige muligheder og finde ud af, om du foretrækker det ene eller det andet.

Den alternative løsning: Køb garn og strik din egen trøje

Hvis du gerne vil have al magten over, hvordan striktrøjen ser ud, så den faktisk bliver helt perfekt for dig, så er der også den mulighed, at du selv strikker den. Det kræver selvfølgelig, at du kan strikke eller er villig til at lære det, men når du først kan det, så er du faktisk meget tæt på at have den helt perfekte striktrøje for dig.

Her kan du helt selv vælge, hvilken slags garn det skal være, hvilke farver det skal være og hvordan den skal se ud i forhold til form og størrelse. Det er selvfølgelig en del mere tidskrævende end bare at tage ud og købe en, men der er altså noget ret unikt over at gå med en striktrøje, som man helt selv har strikket.

Udforsk butikkerne eller sociale medier for inspiration

Hvis du mangler inspiration til enten at strikke din egen sweater eller at købe en, der er helt perfekt til dig, så er det altid en god ide at lade sig inspirere af andre. Striktrøjen skal naturligvis passe til dig og din stil, men du kan måske bedre føle, hvilken sweater der er det rette valg, hvis du ser, hvordan andre vælger at matche den med deres tøj.

Så tag eventuelt et kig i nogle butikker og se, hvad de rent faktisk har at vælge imellem at flotte striktrøjer. Hvis du vil se striktrøjerne som en del af nogle fede outfits, kan du også kigge lidt på de sociale medier, hvor der ofte vil være en masse inspiration til outfits, hvor striktrøjer og alt muligt andet tøj indgår.

Indholdsfortegnelse
Til Top