Dametoej.dk: Find blandt 22127 Produkter | 50 Kategorier | 198 Brands | 149 Forhandlere

Hvad skal du have på i sommeren 2023? Her er 10 ting, hvor du ikke går galt i byen

Sommeren kalder på luftige kjoler, fine sandaler og løse tunikaer. Er din garderobe klar til de varme sommerdage og lune aftener? Og er du opdateret på, hvad der rør sig i modeverdenen? Læs med her og få ideer til, hvad din næste tøjinvestering skal være. Så er du klar til ferien. 

Dyrk først og fremmest din personlige smag 

Det vigtigste, når du vælger nyt til din garderobe, er dine personlige præferencer. Hvad føler du dig smuk og tilpas i? Tøjet er en rigtig fin måde at udtrykke humør og personlighed på. Og så findes der tøj til alle sommerens aktiviteter, som du kan lege med. 

Der er items, som vil klæde et middagsselskab, andet til stranden og noget helt tredje, til når du sidder på en fortovscafe i Toscana

Du kan søge inspiration på nettet og i blade. Men der er nogle overordnede tendenser, du ikke må misse. 

Løse, blafrende sommerkjoler er behagelige og in

Lette, behagelige sommerkjoler er in. De smyger sig om benene og er dejlige i varmen. De beskytter huden mod solen. Og så er de smukke. 

Kjolerne må gerne være i lækre materialer som hør. Det gør dem særligt rare i heden. 

Style dem eksempelvis med et par stiletter eller fine sandaler, et bælte og en hat. Denne sommer handler om behagelig beklædning og flotte accessories. 

Gyldne accessories til gyldne dage i sydens sol

Kan du også godt lide statement-tasker og fine smykker? Pep dine enkle klæder op med tilbehør, der fortæller om hvem du er og hvad du kan lide. 

Måske skal det være farverigt, ekstravagant, behageligt. Eller det skal være i læder, silke eller fløjl. I 2023 er det tilbehøret, der skaber stilen. 

Du kan eksempelvis gå efter detaljer i guld, der står flot sil hud med sommerglød. 

En strik til kølige aftener 

Selvom solen varmer, så kan sommeren også være dejligt sval. I de stunder vil du være glad for en let strik, som du kan putte dig i. 

Lyse og sandfarvede nuancer står flot til en solkysset sommerhud. 

Find en strik, som er blød og let. Det er eksempelvis særlig godt udtænkt, hvis den nemt kan passe ned i en taske på turen. Det kunne jo være, at skyggen blev lidt kølig. Og så er en strik altid dejlig til bilens aircondition. 

Ballerinasko og sandaler: Det skal være komfortabelt og feminint 

Ballerinaskoen er tilbage. Den lette sommersko er kommet for at blive. Den er kendt for at være feminin og let. Og så er der de fine sommersandaler. Nyd luften til de bare tæer, når du tager til vandet. Og tag sandalen på til fest. Den går heldigvis til alle sammenhænge. 

Sandalen kan også ryge med i tasken til eksempelvis Italien, for den er fin og praktisk at gå i. Så forestil dig selv på en veranda med en lemonade i hånden og et smukt par sommersandaler på fødderne. 

Det er svært at vente med at kigge efter nye sko nu! 

Stiletter til hverdag og fest - Du kan altid have dem med i tasken 

De små, fine stiletter med lav hæl. Hvem elsker ikke dem? De er både behagelige og så kan de lige smuttes i tasken , når du skal ud. De er klassiske og in. Hvis du vil ligne en rigtig italienerinde. 

Til festen kan du tage et par høje hæle på. De må gerne være med stropper og i læder. Så er du klar til at danse. Stiletter skulle jo give så smukke ben. Og så er de bare festlige. Hvem vil ikke gerne klæde sig fint på og gøre dagen til noget særligt? 

Badedragten du ikke vil gå glip af

En uundværlig klassiker til sommeren er badedragten. Hav gerne flere. Mange har nok prøvet at glemme den vigtige badedragt på en skøn tur. Derfor kan man ikke få for mange. 

De kan ligge i forskellige tasker, så du altid har en med og er klar til bølgen blå. 

Badedragter med en fin, åben ryg er et must. De er populære i mange farver, så vær ikke bange for at vælge din yndlingsfarve. 

Strandtasken der kan indeholde alt til hele familien 

Flet, blå, hvid guld. Strandtasken er uundværlig til sommerens sol og varme. Du kan gemme solcreme, snacks, skiftetøj, kort og briller sikkert væk, når I slentrer ned til vandkanten og slår jer ned for dagen. 

Lige meget hvad der er behov for, så kan din nye, fine taske rumme det. 

Strandtasken er ikke blot praktisk tilbehør. Den er også indbegrebet af sommer. Når du ikke er på tur kan den bruges til opbevaring på badeværelset og til svømmehallen. Hele året rundt. Så tøv ikke med at finde en fin strandtaske til sommeren. 

En hat der giver skygge 

Husk at drikke vand og passe på solen. En god hat er både fin og meget praktisk, når du skal læse bøger på liggestolen eller går tur i vinmarkerne. 

Vær ikke bleg for at kigge efter en hat med bred skygge. Eller en bøllehat. 

Hatte i flet eller bomuld er særligt populære denne sommer. Kombiner hatten med en løs kjole og du har det komplette sommerlook til stranden. Så er det blot at tage en bog under armen og komme afsted. 

Festlige tørklæder med farver på

Bind et tørklæde om håret og nyd sommernatten med et farverigt sjal. Sommer er farver og dem kan du med sikkerhed i sjælen skrue op for på tørklædet. Gå gerne efter spændende mønstre og hold dig ikke tilbage fra at mikse dem. 

Du kan også binde tørklæderne om halsen eller tasken. 

Vælg dem gerne i silke, hør eller bomuld. Måske du kan finde et lokalt eller på din yndlings webshop. Så er du klar til sommer og glade dage. 

Indholdsfortegnelse
Til Top