Du er landet på Dametoej.dk, det helt rigtige sted at finde Calvin Klein dameur. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Calvin Klein dameur tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Calvin Klein Iconic dameur i guldfarvet med lænke Ø35

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Guldsmed Østergaard.

Her kan “Calvin Klein Iconic dameur i guldfarvet med lænke Ø35” fås til 1495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot og enkelt Calvin Klein Iconic dameur holdt helt i guldfarvet.
Den enkle gyldne urskive har streger som timemarkeringer.Urkassens diameter er Ø 35mm. Lænken er en klassisk stållænke også med guldfarvet PVD overfladebelægning.Armbåndsuret har min…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

2: Calvin Klein Iconich dameur i guldfarvet stål med meshlænke

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldsmed Østergaard, hvor du kan købe Calvin Klein Iconich dameur i guldfarvet stål med meshlænke til kun 1345,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart Iconic dameur fra Calvin Klein i stål med guldfarvet PVD overfladebelægning.
Urskiven er også guldfarvet med CK logo som selve designet.
Lænken er en klassisk meshlænke lavet i guldfarvet stål, som er let at tilpasse armen, så uret sidder perfekt.Ur…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

3: Calvin Klein Linked dameur i stål med lænke Ø38

Næste anbefaling er “Calvin Klein Linked dameur i stål med lænke Ø38”.

Dagens bedste tilbud på “Calvin Klein Linked dameur i stål med lænke Ø38” har vi fundet hos Guldsmed Østergaard hvor prisen lige nu er 1345,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot og enkelt Calvin Klein Linked dameur i stål. Den sølvfarvede urskive har gyldne visere og streger som timemarkeringer.Urkassens diameter er Ø 38mm. Lænken er en klassisk 3-leddet stållænke.Armbåndsuret har mineralglas og er vandtæt til 3ATM.Sup…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

4: Calvin Klein Minimalistic dameur i stål med rosa skive, Ø28

Sidste produkt på vores liste er Calvin Klein Minimalistic dameur i stål med rosa skive, Ø28 som vi har fundet til 1345,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flot og enkelt Calvin Klein Minimalistic dameur i stål. Den rosa urskive har sølvfarvede visere og klare sten isat som timemarkeringer ved 12, 3, 6 og 9.Urkassens diameter er Ø 28mm. Lænken er en flot stålænke, med enkle brede led.Armbåndsuret har m…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Calvin Klein dameur i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Calvin Klein dameur:

Dyreste Calvin Klein Dameur på listen er Calvin Klein Iconic dameur i guldfarvet med lænke Ø35 fra Guldsmed Østergaard med en pris på 1495.00. Billigste udvalgte Dameur er Calvin Klein Minimalistic dameur i stål med meshlænke Ø36 som du kan købe for 1145.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 350 kr. – de 4 Calvin Klein Dameur vi har fundet koster i gennemsnit 4321.25 kr.
Ovenstående Calvin Klein Dameur data og priser er hentet fra 1 butikker (Guldsmed Østergaard). Alle Calvin Klein Dameur tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dameur guides:

Fandt du ikke det rigtige Dameur blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dameur: